advt

heart beat

sayang u olls

apa menu hari nie?

#ww (5) alhamdulillah (1) apam (2) APPLE (3) ayam (4) balik kg (3) baru (1) berehat sebentar (1) Birthday (1) biskut (2) brownies (5) bubur (2) cake (1) cendawan (1) cheese (11) chocolate (2) cookies (1) cream (1) Cream puff (1) crepe (1) cupcakes (3) daging (6) dessert (18) diet (2) dinner (1) doorgift (1) durian (2) e (1) GA (1) gathering (1) giveaways (1) goreng (8) hantaran (1) homemade (1) ikan (2) info (2) jagung (3) JJCM (1) jumaat (1) kacang (1) karamel (5) kari (1) keju (2) kek (24) kenduri (1) kentang (1) kerepek (1) ko teaw (1) kudap-kudap (1) kuih (1) kung fu (1) macarons (1) makaroni (4) mangga (2) manisan (4) mee (3) menu (1) minum petang (6) minumpetang (1) nasi (3) nota kaki (1) pancake (5) panggang (2) party (1) pasta (2) pavlova (4) PIE (3) pisang (1) polkadots (1) potato (1) puding (8) pulut (1) roti (4) salam (4) sarapan (2) se (1) seafood (3) selamat hari ibu (1) sharing (3) sos (1) sotong (1) spagetti (2) step by step (7) strawberry (1) sup (2) susu (1) suun (1) Tart (2) Tarts (1) telur (1) tembikai (1) tempahan (19) tempura (1) tom yum (1) tradisi (2) ucapan (3) video (1) wedges (2) wednesday (2) weeding gift (1) western (10) yee mee (1)

Monday, September 26

~spagetti untuk dinner~


ASSALAMUALAIKUM....

malam nie dinner mkn spagetti.
resepi rujuk kat sini

nonie baru lepas buat kek untuk jamuan kat opis esok.
nanti nonie post entry ei..

nak sambung masuk dapur nak buat puding pulak.

take care semua...

Pin It Now!

4 comments:

  1. aslmkm nonie..maaf baru on pc tgk komen..
    dah jadi yer kek keremel? blh anto mesej kat fb k kalo nak cepat balas..hehe..
    kdg2 mmg berair keremel tu sbb gula hangus yg kita buat tu tau..ada terlebih buat sukat ke?
    kalau berir, bila dah telangkupkan tu lap2 sikit guna kain bersih ke, sbb nak bawak g opis kan..
    kalau nak mkn kat rumah je, air yg meleleh tu la akn tambah rasa sedap & lembab kek tau..tp jgnla lembab sgt..heeh..apa2 pun kdg2 hasil tu mcm2 bila buat kek ni, sabo jek..buat lg & lg I.Allah hasilnya makin baik..harap dpt membantu yer..kalau nak cpt blh send msg kat fb..hehe..tq..:)

    ReplyDelete
  2. spagetti.. lama tak makan. sebab bila bos beso tak berapa gemo, kite yg mem mem ni pun al malasun la nak memasak nyer. hehehe...

    salam pekenalan... rasa mcm dah kenal tapi mcm belum kenal. ishh ada ke ayat gitu. hehee

    ReplyDelete
  3. anna- kak anna nonie pon xtau mana silap.dah ikut resepi 100% . oklah kan 1st time try,kalau jadi perfect sgt nnt nonie riak hahahaha

    ReplyDelete
  4. izzahdaut-salam kenal juga buat kak izzah,yerla mcm kenal tp jrg2 kita komen2 hihi...
    spagetti nie la yg senang nak buat hihi.mkn sorg ikut sedap pewot sendiri la...

    ReplyDelete

hai.jangan malu-malu untuk tinggalkan komen.untuk anonymous sila sertakan nama senang saya nak membalas :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

advL

iklan

food buzz daily special

Facebook Share

xchange