advt

heart beat

sayang u olls

apa menu hari nie?

#ww (5) alhamdulillah (1) apam (2) APPLE (3) ayam (4) balik kg (3) baru (1) berehat sebentar (1) Birthday (1) biskut (2) brownies (5) bubur (2) cake (1) cendawan (1) cheese (11) chocolate (2) cookies (1) cream (1) Cream puff (1) crepe (1) cupcakes (3) daging (6) dessert (18) diet (2) dinner (1) doorgift (1) durian (2) e (1) GA (1) gathering (1) giveaways (1) goreng (8) hantaran (1) homemade (1) ikan (2) info (2) jagung (3) JJCM (1) jumaat (1) kacang (1) karamel (5) kari (1) keju (2) kek (24) kenduri (1) kentang (1) kerepek (1) ko teaw (1) kudap-kudap (1) kuih (1) kung fu (1) macarons (1) makaroni (4) mangga (2) manisan (4) mee (3) menu (1) minum petang (6) minumpetang (1) nasi (3) nota kaki (1) pancake (5) panggang (2) party (1) pasta (2) pavlova (4) PIE (3) pisang (1) polkadots (1) potato (1) puding (8) pulut (1) roti (4) salam (4) sarapan (2) se (1) seafood (3) selamat hari ibu (1) sharing (3) sos (1) sotong (1) spagetti (2) step by step (7) strawberry (1) sup (2) susu (1) suun (1) Tart (2) Tarts (1) telur (1) tembikai (1) tempahan (19) tempura (1) tom yum (1) tradisi (2) ucapan (3) video (1) wedges (2) wednesday (2) weeding gift (1) western (10) yee mee (1)

Monday, September 12

~entry special~syukur ALHAMDULILLAH





ASSALAMULAIKUM...
apa habaq semua...
aishh nonie masih lagi dlm mood x percaya nih..
ALHAMDULILLAH syukur sgt2

nonie sekarang jarang2 nak masuk blog apa lagi nak update,bukan apa dapur dah lama x berasap jadi x de la menu untuk di share kan kat sini.

hari nie log in blog untuk update pasal mini gathering nonie kat kg masa cuti raya hari tue.
sambil-sambil tue singgah sekejap umah blogger2 lain.
saje nak tgk kalau2 masih ada sekut2 ke,lemang ke,ketupat ke? :)

sekali tengok kat umah kak nor,dia ada pengumuman pentingla....
pengumuman untuk entry jom menimbang
x sangka nonie MENANG! Hoyeaa...

niat nonie saja2 jer nak join,lagi pun mmg target nak turunkan berat badan,
x sangka pulak boleh menang dlm segmen nie pluss dpt hadiah lagik.
SYUKUR!!

nonie nak ucapkan terima kasih dekat tuan rumah;kak nor,dengan kakak penaja hadiah dan rakan2,kakak2 blogger yg lain...

p/s:nonie dapat silicon mould ngan penimbang digital...korang ada? :D



sebelum puasa


*

*

*

*

*

raya ke-5


harap2 dapat kembali seperti di bawah nie....chayok2

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-




picture taken august 13,2007

Pin It Now!

9 comments:

  1. tahniah nonie!! keep the good work! insyaallah nonie boleh :)

    ReplyDelete
  2. kak nor- tersengih2 sendiri bila baca entry nie (ada bau x?),puas hati n berbangga dengan diri sendiri.tq k.nor ngan yg lain

    ReplyDelete
  3. mcmn nonie diet? nak diet jugak..hhuuhuhuhuh

    ReplyDelete
  4. tuty-tq2,betol la apa yg kak yah ngan abg din nampak :P

    ReplyDelete
  5. yaati-alamak nonie pon xde la diet betul2 sgt,kebetulan bln puasa pulak tue,just kurangkan nasi dan minuman manis,banyak ambik air putih :)

    ReplyDelete
  6. hihih...tak berani nak sahut cabaran tu sebab memang dah tau kalau puasa boleh turun berat...tapi tang beraya tu yg tak tahan tu...

    ReplyDelete

hai.jangan malu-malu untuk tinggalkan komen.untuk anonymous sila sertakan nama senang saya nak membalas :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

advL

iklan

food buzz daily special

Facebook Share

xchange