advt

heart beat

sayang u olls

apa menu hari nie?

#ww (5) alhamdulillah (1) apam (1) APPLE (3) ayam (4) balik kg (3) baru (1) berehat sebentar (1) biskut (2) brownies (4) bubur (2) cake (1) cendawan (1) cheese (11) chocolate (2) cookies (1) cream (1) crepe (1) cupcakes (3) daging (6) dessert (18) diet (2) dinner (1) doorgift (1) durian (2) e (1) GA (1) gathering (1) giveaways (1) goreng (8) hantaran (1) homemade (1) ikan (2) info (2) jagung (3) JJCM (1) jumaat (1) kacang (1) karamel (5) kari (1) keju (2) kek (24) kenduri (1) kentang (1) kerepek (1) ko teaw (1) kudap-kudap (1) kuih (1) kung fu (1) macarons (1) makaroni (4) mangga (2) manisan (4) mee (3) menu (1) minum petang (6) minumpetang (1) nasi (3) nota kaki (1) pancake (5) panggang (2) pasta (2) pavlova (4) PIE (3) pisang (1) potato (1) puding (8) pulut (1) roti (4) salam (4) sarapan (2) se (1) seafood (3) selamat hari ibu (1) sharing (3) sos (1) sotong (1) spagetti (2) step by step (7) strawberry (1) sup (2) susu (1) suun (1) Tart (2) Tarts (1) telur (1) tembikai (1) tempahan (18) tempura (1) tom yum (1) tradisi (2) ucapan (3) video (1) wedges (2) wednesday (2) weeding gift (1) western (10) yee mee (1)

Saturday, April 28

~RED VELEVT CUPCAKES,MACARONS &SELAMAT PENGANTIN BARU~


Firman Allah S.W.T. yang bermaksud :
“ Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya dan dijadikanNya di antara kamu (suami-isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir "
- Ar-Rum : Ayat 21



assalamualaikum...

lama betul tak update blog yang satu nie.blog pon dah berwajah baru yer.terkial-kial jugak lah nak guna,mencari sana sini.dengan picnic.com pon dah tutup.macam-macam.kena ambil masa juga nak guna photoscape ni.

bulan april memang bulan yang sibuk buat nonie.
nonie sibuk menyiapkan tempahan mini pavlova.alhamdulillah rezeki tak berhenti-henti untuk mini pavlova nie.

untuk entry nie nonie share gambar tempahan red velvet cupcakes dan macarons untuk hantaran pernikahan teman baik nonie,Hidayah.


woowweeee...macarons ku di dalam bakul hantaran






untuk resepi red velvet boleh tengok di sini






Semoga rumahtangga kalian diberkati ALLAH,
Menjadi keluarga yang 
sakinah,mawardah,
warrahmah


Pin It Now!

1 comment:

  1. dah lama tak dengar kabar berita nonie..sibuk rupenye ye...hmm....cantik macaroons tu. kite belom pandai buat lagi.nampaknya kena tempah dulu la baru boleh merasa ni.

    ReplyDelete

hai.jangan malu-malu untuk tinggalkan komen.untuk anonymous sila sertakan nama senang saya nak membalas :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

advL

iklan

food buzz daily special

Facebook Share

xchange