advt

heart beat

sayang u olls

apa menu hari nie?

#ww (5) alhamdulillah (1) apam (1) APPLE (3) ayam (4) balik kg (3) baru (1) berehat sebentar (1) biskut (2) brownies (4) bubur (2) cake (1) cendawan (1) cheese (11) chocolate (2) cookies (1) cream (1) crepe (1) cupcakes (3) daging (6) dessert (18) diet (2) dinner (1) doorgift (1) durian (2) e (1) GA (1) gathering (1) giveaways (1) goreng (8) hantaran (1) homemade (1) ikan (2) info (2) jagung (3) JJCM (1) jumaat (1) kacang (1) karamel (5) kari (1) keju (2) kek (24) kenduri (1) kentang (1) kerepek (1) ko teaw (1) kudap-kudap (1) kuih (1) kung fu (1) macarons (1) makaroni (4) mangga (2) manisan (4) mee (3) menu (1) minum petang (6) minumpetang (1) nasi (3) nota kaki (1) pancake (5) panggang (2) pasta (2) pavlova (4) PIE (3) pisang (1) potato (1) puding (8) pulut (1) roti (4) salam (4) sarapan (2) se (1) seafood (3) selamat hari ibu (1) sharing (3) sos (1) sotong (1) spagetti (2) step by step (7) strawberry (1) sup (2) susu (1) suun (1) Tart (2) Tarts (1) telur (1) tembikai (1) tempahan (18) tempura (1) tom yum (1) tradisi (2) ucapan (3) video (1) wedges (2) wednesday (2) weeding gift (1) western (10) yee mee (1)

Tuesday, December 13

~vanilla beans giveaways from kitchen snippets~

puding menggunakan vanilla beans
ASSALAMUALAIKUM..

apa khabar semua?maaf la dah lama x update resepi/masakan terbaru kat sini.sibuk sikitlah.mungkin selepas urusan selesai akan ada resepi baru yang nonie update nanti

nonie nak share satu giveaways dr blog kitchen snippets

so kalau sesiapa berminat nak join,boleh klik kat link di atas tue yer.banyak benda boleh buat dengan vanilla beans nie.nonie pon x pernah lagi masak guna vanilla beans selalu guna vanilla extract jer.mungkin kalau guna vanilla beans bau lagi mengancam kot :)




Pin It Now!

4 comments:

  1. As'salam Nonie

    Haaa..macam ni lah baru syok. masuk blog terhidang menu yang sedap. Tapi k.ct pun tak pernah buat ni Nonie jadi tak tahu nak kata apa..hehehe

    ReplyDelete
  2. salam nonie.. thanx wish bday saye...x pnh masak gune vanila bean..x tau jual katner.. salu gune paste aje.. hehee.. :)

    ReplyDelete
  3. @ct delima-wsalam kak ct.inshaallah selepas semua selesai dah boleh post makanan sedap2 hehehe

    ReplyDelete
  4. @noorsha-kak sha sama2.nonie pon pakai yg extract jer xpernah pakai yg mcm nie.

    ReplyDelete

hai.jangan malu-malu untuk tinggalkan komen.untuk anonymous sila sertakan nama senang saya nak membalas :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

advL

iklan

food buzz daily special

Facebook Share

xchange